Arhivă blog

marți, 6 februarie 2018

In interiorul Pământului se află 10 miliarde de oameni subpământeni!

Articol preluat de pe  siteul: Universul by Lovendal Articol scris de: Lovendal |
 -28,803 vizualizari- |  Miercuri, 15 Ian 2014 | 9:53 |  2 Comments | Categorie: Noutati, Paranormal-Spiritualitate
pamantul interior locuitori

Un preot face destăinuiri uluitoare: în interiorul Pământului se află 10 miliarde de oameni subpământeni! Ei vor invada în curând suprafaţa planetei…



Reverendul William L. Blessing a fost un personaj interesant, căci este unul dintre preoţii care a avut curajul să cerceteze amănunţit misterele universului, abordând interiorul pământului şi misterele OZN-urilor mult mai adânc decât oricare alt cleric ar îndrăzni să o facă. El a publicat în 1965 un volum mare de predici, controversat, ce a fost scos din circulaţie, şi care purta numele de „Oamenii subpământeni. Fiinţele din spaţiul extraterestru”.

Iată câteva fragmente din învăţăturile reverendului Blessing:



Biblia ne învaţă că sunt fiinţe ce sălăşluiesc în interiorul Pământului. Dorind un termen mai bun, îi voi numi oamenii subpământeni. Estimez că populaţia ce locuieşte sub Pământ este de 10 miliarde. Există 200.000.000 de piloţi în asociaţia farfuriilor zburătoare. Oamenii subpământeni arată exact ca oamenii care locuiesc la suprafaţă şi farfuriile lor zburătoare sunt făcute dintr-un tip de metal ce este placat cu aur.

Ei vor invada în curând suprafaţa planetei şi, într-adevăr, acea invazie se poate să fie începută deja de o forţă avansată de recunoaştere ce zboară deasupra suprafeţei Pământului, întocmind harta zonelor de teren şi a locurilor strategice unde vor lansa prima lovitură a invaziei totale. Ei vor trimite constant mesaje către noi. Vor zbura pe linii magnetice avansând de la un punct la altul, întorcându-şi cursa sau poziţia mai rapid decât un ochi uman poate urmări, folosind puterea gravitaţiei – gravitaţia inversă.

Oamenii din interiorul Pământului sunt de rase şi ordine diferite. Unii dintre ei au trăit iniţial la suprafaţă, dar alţii au trăit odată deasupra Pământului, în spaţiul extern. Cu mult înainte, au invadat Pământul din spaţiu. Cartea Genezei îi descrie ca pe nişte oameni „reptilieni”.



Invadatorii din spaţiu au venit iniţial din douăzeci şi două de locaţii diferite locuite în exterior şi numele conducătorilor din fiecare din acest loc din spaţiu extern care a condus mulţimea de oameni către Pământ sunt după cum urmează: 1. Samyaza, 2. Urakabarameel, 3. Akibeel, 4. Tamiel, 5. Ramuel, 6. Danel, 7. Azkeel, 8. Sarakuyal, 9. Asael, 10. Armers, 11. Batrael, 12. Anane, 13. Zavebe, 14. Samsaveel, 15. Etrael, 16. Turel, 17. Yomyael, 18. Arazyal, 19. Atnzarak, 20. Barkayal, 21. Barkayal Tamiel, 22. Asaradel.(Cartea lui Enoh, capitolele 7 şi 8)

Exact câţi urmaşi a adus fiecare conducător cu el pe Pământ nu este cunoscut, dar, în orice caz, şi-au materializat corpurile lor exact ca oamenii de pe Pământ şi au rămas în carne şi s-au căsătorit cu femeile de pe Pământ. Copiii acestor invadatori erau denumiţi „giganţi”, mulţi dintre ei având malformaţii, cu şase degete la mâini şi şase degete la picioare. (“Şi a mai fost o luptă la Gat. Acolo era un om înalt care avea câte şase degete la mâini şi la picioare, adică de toate douăzeci şi patru” – 1 Cronici 20:6). Nu spunem că toţi descendenţii acestora aveau malformaţii, dar majoritatea dintre ei era. Era fără îndoială o rasă de giganţi de 3 sau 4 metri înălţime şi, de asemenea, o rasă de pigmei produsă prin împerecherea acestor oameni din spaţiul extern cu femeile de pe Pământ. Prima generaţie a acestor oameni nu era sterilă, dar există evidenţe că cei din a doua generaţie erau hibrizi sterili care nu se puteau reproduce.

Împerecherea şi amestecul invadatorilor din spaţiul extern cu femeile de pe Pământ a continuat pentru 1.656 ani; aceasta este de pe vremea când Adam a părăsit Grădina Edenului până la sfârşitul zilelor lui Noe. Toţii locuitorii Pământului au devenit sterili pentru 100 de ani înainte de potop. Ultimii copii născuţi pe Pământ înainte de potop au fost fii tripleţi ai lui Noe: Sem, Ham şi Iafet. Ei erau născuţi la a 500-a aniversare a lui Noe. Din acele timpuri până la potop niciun copil nu a fost născut pe Pământ. Prin urmare, nicio persoană de pe Pământ nu s-a înecat în potop până la vârsta de 100 de ani, pentru că niciun copil nu a fost născut pentru 100 de ani. Întâmplător, în treacăt, trebuie constatat că degenerarea Pământului înainte de potop a fost de nedescris. Nu numai că oamenii din spaţiul extern s-au încrucişat cu femeile, dar şi bărbaţii au fost corupţi cu animale.

Multe dintre animalele interzise nouă să le mâncăm sunt parte umană. S-ar putea da detalii descriind semne umane în corpurile unor animale necurate, dar este de ajuns să spunem că şerpii au un os pelvian, la fel cu resturile de braţe şi picioare, şi dau naştere puiilor lor. Este o poveste prea lungă pentu a puncta semnele umane pentru fiecare animal în parte, dar toţi le au. Porcul nu mestecă şi are un stomac asemănător cu al oamenilor.

Oamenii din spaţiu care au invadat Pământul – îngeri căzători, dacă vrei să îi numeşti aşa – împreună cu hibrizii lor descendenţi, care erau giganţi şi pigmei, au fost trimişi în interiorul Pământului chiar înainte de potop. Mai târziu, la intervale diferite de la potop, unii dintre oamenii de la suprafaţă au fost alungaţi în interiorul Pământului. „Pământul şi-a deschis gura şi i-a înghiţit, pe ei şi casele lor, împreună cu toţi oamenii lui Core şi toate averile lor. Şi s-au coborât astfel de vii în Locuinţa morţilor, ei şi tot ce aveau; pământul i-a acoperit de tot şi au pierit din mijlocul adunării.” (Numeri 16:32-33)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu