Arhivă blog

joi, 8 februarie 2018

Aceste "creaturi neumane conduc lumea"


Fostul director executiv la Banca Mondială spune: "creaturi neumane conduc lumea"
În conformitate cu Karen Hudes , un fost director executiv al Băncii Mondiale , străini de inteligență excepțională și cap alungit controlează Vaticanul și economia mondială . Mulți cunosc teoria conspirației axată jurul stăpânirii străine pe planeta noastră , dar atunci când această idee este parte a unei persoane de prestigiu , care a deținut o poziție de importanță globală , ar fi de așteptat un impact considerabil . Și acest lucru a fost exact ceea ce sa întâmplat după un interviu recent Hudes , care este disponibil pe YouTube .
" Creaturi non-umane , cu capete alungite și un QI 150 , controlează Vaticanul și băncile din întreaga lume ", a declarat Hudes fără ezitare când a fost întrebat cu privire la cei care controlează lumea .
Potrivit declarației sale , aceste ființe sunt de mult la putere . " Ei nu sunt din rasa umană . Ele sunt numite Homo Capensis si au fost pe Pământ parte a omenirii înainte de Ice Age ", a spus calm fostul director executiv . Pentru a sprijini ideea ei , ea a citat cazul unor obiecte găsite ale faraonilor egipteni folosite pe capetele lor , și cranii peruane enigmatice .
Curriculum-ul Hudes include o licență în drept de la Universitatea Yale și economie de la Universitatea din Amsterdam . Ea a lucrat la Banca de Export - Import a Statelor Unite și apoi în cadrul Departamentului Juridic al Băncii Mondiale , unde a devenit un consilier senior .
Deși cuvintele sale sună bsurd pentru mulți , este ele ca un ecou al spuselor fostului ministru al apărării din Canada , Paul Hellyer , care a declarat anul trecut pentru un congres OZN , că există străini care lucrează în guvernul SUA - american .





Informatiile trebuie privite sub rezerva faptului ca astfel de pozitii inalte, precum CEO la BM sau Misnitru apararii, sunt detinute de oameni bine filtrati, iar aceste dezvaluiri ( eu cred ca reale in parte) pot ascunde alte interese de manipulare.
Vedeti si video de mai jos :
Interviu cu Karen Hudes,
Partea – I – a : https://www.youtube.com/watch?v=hzGmggzmSIQ
Partea – II – a : https://www.youtube.com/watch?v=rTuWdGChxFY
Filmul auditiei oficiale a fostului ministru al apărării din Canada , Paul Hellyer :
http://vimeo.com/65430488


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu