Arhivă blog

duminică, 18 iunie 2017

PROGRAMUL SECRET DE SECURITATE AL US NAVy ȘI ALIANȚA EXTRATERSTRĂ NORDICĂ



http://www.disclose.tv/news/us_navys_secret_space_program__nordic_extraterrestrial_alliance/137384
V-a  avea loc dezvăluirea pentru a aduce un viitor mai bun pentru noi toți? Există o speranță extraordinară în mijlocul nostru. Los Angeles Air Raid în data de 24/25 februarie 1942 a deschis un capitol fără precedent în evoluția Marinei SUA. Ca răspuns la acest incident, a fost dezvoltat un program de cercetare sub acoperire pentru a investiga fezabilitatea tehnologiilor exotice de propulsie antigravitationala . Operatorii din marină știu despre programele de farfurie nazi avansate și au descoperit că naziștii au primit asistență din partea a două grupuri extraterestre.
Washington Post afirmă: "Ca dovadă că străinii se aflau în secret în spatele naziștilor, raportul explică faptul că Germania a construit sute de submarine spre sfârșitul războiului, mult mai mult decât ar fi fost posibilă doar cu ajutorul tehnologiei umane". De șase până la șapte metri înălțime, cu părul blond lung și ochi albaștri și sunt raportate frecvent ca fiind femei. Pielea lor se spune ca variaza de la culoare colorata la bronzata, iar uneori sunt raportate ca purta haine impermeabile.
Martorii  pretind că au vazut lumini  care strălucesc din OZN-uri în formă de semilună în formă de semilună de aur sau argint sau de la OZN-uri în formă de trabucuri strălucitoare.


CITIȚI MAI MULTE: http://www.disclose.tv/news/us_navys_secret_space_program__nordic_extraterrestrial_alliance/137384

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu