Arhivă blog

luni, 22 februarie 2016

NIBIRU – Nava Amiral a Federatiei Galactice



Sursa. Marius Sumedrea
Nibiru este nava amiral 4D a Federatiei Galactice din Galaxia Calea Lactee.
Fiind nava amiral a Federației, Nibiru este, de asemenea, o planetă și o stea de luptă. Nibiru este de peste trei ori mai mare decat Pământul.
Nibiru a fost inițial o planetă care a fost aruncată de pe orbită datorita imploziei / exploziei Sirius B. Prin urmare, este cunoscută ca o planetă Pleiadiană.
Nibiru a devenit o nava stelara atunci când a fost tras
formată dintr-o formă aproape lipsită de viață, scobită în interior și transformată într-o nava. Ati putea asemăna, în unele moduri cu statia spatiala din show-ul TV numită ,,Deep Space Nine”. Singura diferență este că Nibiru călătorește prin galaxie. Acesta este motivul pentru care oamenii trăiesc în interiorul ei în loc pe suprafata. Un alt motiv este faptul că a fost creata pentru călătorie adânc in spațiu, caz în care nu ar exista soare, pentru mai mulți ani. Într-un fel, ai putea spune că este o planetă artificială. Doar scoarta ei este originala.
Nibiru este o stea de luptă, pentru că a fost echipata de război cu nave și arme grele. Când negocierile eșuează Nibiru este capabila de a duce un război de apărare împotriva atacurilor. Se folosesc, de asemenea, aceleași arme pentru a apăra planete și rase contra atacurilor atunci când este autorizata să facă acest lucru.
Există mai multe rase și civilizații reprezentate în populația de la bordul Nibiru. Unele sunt mai predominante decât altele. Unele sunt hominide, unele reptiliene, unele insectiliene, unele Android, etc. Unele sunt chiar ca maimuțele păroase. Exista literalmente sute de rase și soiuri hibride reprezentate în populația de pe Nibiru.
Nibiru primeste ordine de la comandamentul central al Marelui Consiliu Nibiruan al Federatiei Galactice. Marele Consiliu Nibiruan, a fost stabilit să se ocupe de sarcinile de management și responsabilitățile Federatiei Galactice. Aceasta include acordarea de misiuni catre diverse nave ale Federației. Acest lucru înseamnă că ori de câte ori Nibiru este trimis în misiune catre o planetă sau un sistem de stele, a fost trimis acolo prin ordin al Federatiei Galactice.
Î

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu